INDIANA Jerky vepřové Original 375g - display
Když vám život nadělí prasata, utábořte se a udělejte si jerky. Tím se řídí náčelník celý svůj život. Díky tomu dotáhl svou originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa k dokonalosti. Sušení probíhá pozvolna tak, aby si marinované plátky vepřového masa zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost.
100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa
Vysoký obsah bílkovin
Bez cukru a lepku
Složení: vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumac.
Nutriční hodnoty výrobku:
100g
25g *
GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ
1267
317
4 %
Energetická hodnota v kcal
300
75
4 %
Tuky v g
6,7
1,7
2 %
z toho nasycené v g
2,5
0,6
3 %
Sacharidy v g
<0,5
<0,5
0 %
z toho cukry v g
<0,5
<0,5
0 %
Bílkoviny (proteiny) v g
59
15
30 %
Sůl v g
3,8
0,95
16 %
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.